A TEMPLÁRIUS SÖR BEMUTATÓJA

templarius küldte be időpontban

Azbej Tristan állmtitkár: 

Az üldözött keresztények megsegítéséért és Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkár elmondta, napjainkban már Európában is naponta támadnak meg egyházi intézményeket. Franciaországban például naponta három ilyen incidens történik, emiatt a támogatható egyházak köre „igen széles”. Kifejtette:

Magyarország 2016-ban ismerte fel, hogy a világon a keresztény a legüldözöttebb vallás, ez a legelhagyatottabb emberjogi válság.

Világszerte 340 millió embert ér diszkrimináció keresztény vallása miatt, a Közel-Keleten és Afrikában népirtás szintű üldöztetésnek vannak kitéve a Krisztus-hívők. A keresztényellenesség egyre fokozódik és egyre erőszakosabb Európában is, ami az iszlamizmus megjelenésével magyarázható, emellett „a keresztényellenes szélsőséges liberális eszmék is a tettlegességig fokozzák keresztényellenes cselekedeteiket” – húzta alá.

A Hungary Helps négy év alatt több mint százezer ember szülőföldön való megmaradását vagy visszatérését, illetve közösségek megmentését segítette. A program üzenetértékű is: azt jelzi, hogy „a magyarság számára fontos a keresztény civilizáció, ragaszkodunk és megóvjuk a keresztény értékeket” – fogalmazott az államtitkár. A politikus a Templárius Alapítványról úgy fogalmazott, a civil szervezet több évtizede folytat karitatív tevékenységet; a békésszentandrási Szent András Sörfőzde pedig az egyik legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzde Magyarországon. (MTI)

Ungvölgyi János kuratórimumi elnök:

A Templárius Alapítvány példaértékű összefogása eredményezte 2021. május 20-án ezt a nem mindennapi adományozást, mely az idén 24. évét ünneplő civilszervezetünk életében is egy nagyon jelentős esemény. Alapítványunk fő célja katolikus hitünk megerősítését segíteni és támogatni különböző programokkal és rendezvényekkel. Fontos feladatunknak tekintjük a lerombolt templomok és kegyhelyek helyreállításának támogatását, ezzel is felhívva a figyelmet a katolikus hit és a keresztény értékek védelmének fontosságára, iránymutatást adva szolidaritásból, keresztényi szeretetből. Jakab apostol levelében leírt gondolatok jutnak folyamosan eszembe: ”Látjátok, hogy tettek által igazul meg az ember, és nem egyedül a hit által. Mert ahogyan halott a test lélek nélkül, úgy a hit is halott tettek nélkül.,,”(2 .Fejezet.26. rész) Mit ér a hitem, ha nem teszek érte semmit? Mennyire fontos, hogy ezt az imádság erejével tegyem meg, kérve minden nap a jó Isten áldását és Szűz Anya anyai oltalmát. Mennyire üres a lelkünk, ha elfelejtünk imádkozni. Mennyire nehéz lehet akkor, ha ezt nem tehetjük meg hétről hétre, napról napra az Isten Házában. Ha nincs hely, ahová elmehetünk és letehetjük minden napos terheinket, különösen akkor, ha ez a hely meg van szentségtelenítve, fizikailag le van rombolva. Olyan érzés ez, mintha lelkünkből egy darabot kiszakítottak volna. Látjuk Európában, hogy milyen pusztítást tudnak végezni a gonoszság erői. Látjuk azt, hogy mennyi a szenvedés és a nélkülözés ebben a Világban. Porszem vagyunk ugyan a gépezetben, de a magunk szerény eszközeivel és lehetőségeivel szeretnénk segíteni. Szeretnénk, ha az Európában élő, üldözött keresztény testvéreink által felépített és most lerombolt kegyhelyei újjáépülnének, ha újra együtt, közösségben kérnék a jó Isten segítségét és áldását életükre, családjukra és nemzetükre. Ehhez szükség van a lerombolt templomok és kegyhelyek újjáépítésére. Mi ebben szeretnénk közreműködni, rendhagyó módon és rendhagyó összefogással tenni is. Egyrészt az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps Program megvalósításáért felelős államtitkárság jóindulatú együttműködési szándékával, Azbej Tristan ن államtitkár úr vezetésével, másrészt a Szt. Andrási Sörfőzdével együttműködve készítetett szuper prémium minőségű TEMPLÁRIUS SÖR létrehozásával és annak piacra történő bevezetésével tudunk közös erővel segíteni. A magyar emberek mindig segítőkészek egy jó ügy érdekében. Reményeink szerint most is így lesz. Egy jó cél érdekében most egy kiváló magyar terméket vásárolhatnak meg, ajándéknak is megvehetik vagy elfogyaszthatják. A megvásárolt TEMPLÁRIUS SÖR árának egy része a lerombolt templomok, kegyhelyek újjáépítésére lesz fordítva. Kérem Önöket, hogy segítsük közös összefogással Európában is a keresztény közösségeket.

Bukovinszky Béla Szentandrás Sőrfőzde tulajdonosa, Agro-Flott Kft ügyvezetője:

Júniusban egy igazán rendhagyó sör érkezik, melyet Templárius (imperial rye ale, 9% v/v) névre kereszteltünk el - mondta Bukovinszky Béla a Sörfőzde tulajdonosa, ügyvezető igazgató. Ez a sör azonban nem csupán egy sörről, de egy nemes küldetésről is szól! A Templárius Alapítvány-Templar Foundation-Templari Fondazione és a Hungary Helps - Magyarország segít minket kért fel egy közös összefogásra, mely során segítséget nyújtanak a - világ számos pontján üldöztetéseknek is kitett - keresztény közösségeknek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden palack valódi kuriózumnak számító Templárius sör megvásárlásával főzdénk és a projekt résztvevői közreműködésével támogathatjátok a világ számos pontján lerombolt iskolák, templomok és kegyhelyek helyreállítását iránymutatást adva szolidaritásból, keresztényi szeretetből.

A Templárius a rozssörök sűrűbb, magas alkoholtartalmú (9% v/v) változata. Utánozhatatlan barnakenyeres ízvilágát a - középkorban még kizárólagosan használt - füstölt malátáknak és a magas rozsmaláta hányadnak köszönheti. A 20,5 Balling-fokos masszív testet, a speciális élesztőből is eredő száraz, virágos, fűszeres aromák ellenpontozzák. Június elején keressétek a webshopban és partnereinknél.

Júniusban egy igazán rendhagyó sör érkezik, melyet Templárius (imperial rye ale, 9% v/v) névre kereszteltünk el. Ez a sör azonban nem csupán egy sörről, de egy nemes küldetésről is szól! A Templárius Alapítvány-Templar Foundation-Templari Fondazione és a Hungary Helps - Magyarország segít minket kért fel egy közös összefogásra, mely során segítséget nyújtanak a - világ számos pontján üldöztetéseknek is kitett - keresztény közösségeknek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden palack valódi kuriózumnak számító Templárius sör megvásárlásával főzdénk és a projekt résztvevői közreműködésével támogathatjátok a világ számos pontján lerombolt iskolák, templomok és kegyhelyek helyreállítását iránymutatást adva szolidaritásból, keresztényi szeretetből.

A Templárius a rozssörök sűrűbb, magas alkoholtartalmú (9% v/v) változata. Utánozhatatlan barnakenyeres ízvilágát a - középkorban még kizárólagosan használt - füstölt malátáknak és a magas rozsmaláta hányadnak köszönheti. A 20,5 Balling-fokos masszív testet, a speciális élesztőből is eredő száraz, virágos, fűszeres aromák ellenpontozzák. Június elején keressétek a webshopban és partnereinknél.

Média megjelenések helyei:

https://vasarnap.hu/2021/05/20/a-templarius-sor-megvasarloi-lerombolt-k…

https://www.newjsag.hu/2021/05/20/templarius-bemutatkozott-a-templomoso…

https://szentandrassorfozde.hu/hu/tartalom/osszefogas-vilag-szamos-pont…

https://www.hirstart.hu/hk/20210520_egyuttmukodik_a_hungary_helps_progr…

https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/sort-keszitettek-az-adomanyoz…

https://haon.hu/orszag-vilag/kezmuves-sorrel-tamogatjak-az-uldozott-ker…

https://www.heol.hu/orszag-vilag/kezmuves-sorrel-tamogatjak-az-uldozott…

https://www.veol.hu/orszag-vilag/kezmuves-sorrel-tamogatjak-az-uldozott…

https://www.kisalfold.hu/orszag-vilag/kezmuves-sorrel-tamogatjak-az-uld…

https://szon.hu/orszag-vilag/kezmuves-sorrel-tamogatjak-az-uldozott-ker…

https://www.facebook.com/SzentAndrasSorfozde/

https://szon.hu/orszag-vilag/kezmuves-sorrel-tamogatjak-az-uldozott-ker…

https://www.templarius.hu/hirek/templarius-sor-bemutatoja-2713

https://www.templarius.hu/kepgaleria/templarius-sor-bemutato-2021majus-…

https://mediaklikk.hu/video/hirado-2021-05-20-i-adas-12/

https://www.youtube.com/watch?v=RVJ7Y1oddJA 

http://korostv.hu/index.php/hu/friss-msorok/3988-2021-05-26-04-23-33

https://hungaryhelps.gov.hu/2021/05/20/egyuttmukodik-a-hungary-helps-pr…

https://2022plusz.hu/2021/05/20/segit-a-sor/

https://beerporn.hu/szent-andras-sorrel-segitheted-a-lerombolt-europai-…

https://borespiac.hu/2021/05/20/egyuttmukodik-a-hungary-helps-programma…

https://vasarnap.hu/2021/05/22/sor-bekesszentandras-templarius/

https://pestitv.pestisracok.hu/2021/06/01/pedofilellenes-torvenycsomag-…

 

Fotó: Miniszterelnökség, Az Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps Program Megvalósításáért Felelős Államtitkárság